Ympäristö ja vastuullisuus

Huolehdimme ympäristöstä

Haluamme suojella luontoa ja ihmisiä toiminnassamme. Siksi Refresco Finland Oy:n ympäristöpolitiikka perustuu seuraaville periaatteille: lainsäädännön mukainen toiminta, hävikkien vähentäminen, jatkuvan kehityksen sekä ihmisten turvallisuuden varmistaminen. Jokainen työntekijämme sitoutuu ympäristöjärjestelmän noudattamiseen ja toimimaan sen mukaisesti.Vastuullisuus, kestävä kehitys

Toimimme aktiivisesti vähentäen energian ja veden kulutusta sekä huolehdimme jätteidenkierrätyksestä.

Kaikki nestekartonkipakkauksemme ovat kierrätettäviä ja virvoitusjuomiemme PET-muovipullot ovat pantillisia palautuspulloja PALPA:n ohjeiden mukaan. Lisätietoja www.palpa.fi.

Olemme vastuullinen valmistaja

Sitoudumme noudattamaan lakeja, suojelemaan ympäristöämme ja ihmisiä. Toimintamallimme onkin saanut arvostetut ISO14001 ja BRC -sertifikaatit, joissa täytyy ylittää tiukat vaatimukset tuotannolle ja kaikelle toiminnalle, mukaan lukien hankinta ja ostot, myynti, tuotanto, varastointi ja logistiikka.

ISO 14001 -sertifikaatti todistaa, että ympäristöjohtamisjärjestelmää on verrattu parhaisiin käytäntöihin ja standardeihin, ja että se täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset. Kolmannen osapuolen sertifiointilaitoksen myöntämä sertifikaatti kertoo, että Refresco minimoi aktiivisesti yrityksen prosessien, tuotteiden ja palvelujen ympäristölle aiheuttamaa rasitusta.

ISO14001 -sertifikaatti

BRC on elintarvikkeiden laatu- ja turvallisuusstandardi, joka on vähittäiskaupparyhmittymän julkaisema. Näille vähittäiskauppiaille elintarvikkeita toimittavien yritysten on täytettävä standardin vaatimukset. Kaupat vaativat, että riippumaton kolmas osapuoli hyväksyy toimittajan laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän. BRC elintarviketurvallisuusstandardissa on kiinnitetty huomiota erityisesti mm. tuoteturvallisuuskulttuurin kehittämisen rohkaisemiseen, ympäristönsuojelun vaatimusten laajentamiseen vastaamaan sen kasvavaa merkitystä sekä rohkaisemaan kehittämään edelleen turvallisuus- ja elintarvikealan järjestelmiä.

Bureau Veritas BRC -sertifikaatti